Werkwijze

We gaan samen kijken waar je tegenaan loopt, wat er speelt, waar je last van hebt en wat er nodig is. Onderzoeken welke overtuigingen en ideeën daar een rol in spelen en hoe beweging kan ontstaan. Contact maken met je lichaam en luisteren naar wat het te vertellen heeft. Dit zodat je weer op eigen kracht verder kunt. Ik werk met verschillende technieken zoals innerlijk kind oefeningen, lichaamswerk, ontspanningstechnieken, traumaverwerking, visualisaties, meditatie en opstellingen.

Tijdens een kennismakingsgesprek (ongeveer 30 minuten) kijken we naar wat jij nodig hebt, of mijn werkwijze bij je past en of er een klik is. Als je vaker gaat komen, dan werk ik met sessies van 1 – 1,5 uur waarin we dieper op alles ingaan. Ik ben lichaamsgerichte therapeut/coach wat wil zeggen dat we niet alleen gesprekken voeren maar ook werken met wat er in het lichaam gebeurd. Je lichaam is een wijze raadgever en heeft een groot zelf herstellend vermogen. Belangrijk is dat jij ieder moment bepaalt wat goed is voor jou en elke stap in overleg gebeurd.

Mijn manier van werken is gebaseerd op helderheid, zorgzaamheid, invoelend vermogen en creativiteit, met mijn rust en speelsheid als kracht en kwaliteit.

Neem contact op of maak een afspraak

Heb je interesse en denk je wat is de volgende stap? Ben je nieuwsgierig geworden? Heb je nog vragen die je beantwoord wilt hebben of wil je graag een eerste afspraak met mij inplannen? Neem contact met me op via het online contactformulier of via mijn gegevens.  Ik hoor je graag en je bent welkom!