Opleiding, scholing en ervaring

Opleidingen

  • Sociaal Pedagogisch Hulpverlening, Hogeschool Arnhem en Nijmegen (Han) – een opleiding van 4 jaar waarin je leert creatief en methodisch te werken met diverse cliëntgroepen en leert over organisatie structuren. Door middel van probleem gestuurd onderwijs en projectonderwijs krijg je een theoretische basis. Verder doe je werkervaring op via stage- of werkplekken waar je theorie en praktijk integreert. De opleiding in Nijmegen besteedt veel aandacht aan creatieve vakken.
  • Primal Rebirth Therapie, Aumm Instituut – Centraal staat het innerlijk kind, wat een metafoor is voor de overtuigingen (negatief en positief) die we in onze vroege kindertijd hebben opgedaan. De 4 jarige opleiding bestaat uit een combinatie van o.a. Reichiaans lichaamswerk, systemisch werken, primaltherapie, NLP en geleide fantasie.
  • Relatie Therapie Opleiding, Growing in love together, Aumm Instituut – Relatietherapie training met methoden uit de systemische relatietherapie, co-dependency, essencework en de hechtingstheorie
  • Trauma opleiding, Aumm Instituut – Traumatraining met de basiskennis over traumawerk en verschillende methode uit het traumawerk zoals SE, ISP, werken met aanraking, geboortetrauma, hechting.
  • Rots en water opleiding, Rots en Water Instituut Nederland – Doel van rots en water is het vergroten van de communicatie en sociale vaardigheden en welzijn van kinderen en jongeren en het voorkomen en verminderen van sociale problemen.
  • Bodybalance opleiding, Les Mills – Hierin leer je de basis van yoga, tai chi, pilates en meditatie. Je leert de belangrijke dingen in het lesgeven aan een groep.
  • Pilates opleiding, Pilates Company, Debbie Jenner – Opleiding tot Pilates docent.

 

Ervaringen

Al vanaf 2002, volg ik zelf verschillende training op het gebied van bewustzijnswerk. Dit op verschillende plekken zoals Life force fitness instituut, Aumm instituut, Body mind opleidingen. Vanaf 2011 assisteer ik op verschillende plekken bij verschillende trainingen en docenten.

Vanaf 2015 heb ik mijn eigen praktijk en werk ik met individuele cliënten. Daarnaast verzorgde/verzorg ik verschillende groepstrainingen:

  • Zorgen voor jezelf in de zorg;

Dit is een training voor mensen die in de zorg werken om inzicht te krijgen in je energie huishouding en bewustwording te creëren op je balans tijdens het werk.

  • De Ontdekking bij Kasteel de Schans;

Weekend cursussen of jaartraject gericht op de verschillende ontwikkelingsfasen van een kind, welke overtuigingen je hieruit hebt meegenomen en hoe je je daar vrij van kunt maken.

  • Vrouwengroep Amersfoort – Vrouw;

Cursussen en trainingen om samen met vrouwen ons vrouw-zijn te verdiepen, te (her) ontdekken. Samen te delen en jezelf te voeden in je vrouwelijkheid.