Over therapeut Sundari van Waveren

Mijn visie

“Ongeacht hoe teruggetrokken en geïsoleerd we zijn geworden, of hoe ernstig eerdere levenservaringen ons hebben beïnvloed, op het diepste niveau, net als een plant zich spontaan naar het zonlicht beweegt, is er in elk van ons een impuls te beweging naar verbinding, gezondheid en levendigheid.”L. Heller

In mijn werk zoek ik keer op keer de plek op van de impuls in jou die ervoor zorgt dat jij beweegt. Hierbij gaan we op zoek gaan naar waar jouw beweging stopt en waar de ingang zit om die beweging weer op gang te brengen zodat je vrij kan stromen en kunt leven zoals jij wilt leven.

Kort over mijzelf

Mijn naam is Sundari van Waveren. Ik ben therapeut, trainer en coach. Ik heb een praktijk in Amersfoort voor individuele sessies. Daarnaast geef ik groepstrainingen onder andere voor vrouwen en in de hulpverlening. Ook geef ik Bodybalance (combinatie Yoga, Thai chi en Pilates) en Pilates aan groepen.

Mijn manier van werken is gebaseerd op helderheid, zorgzaamheid, invoelend vermogen en creativiteit, met mijn rust en speelsheid als kracht en kwaliteit. Ik ben begonnen met werken in de zorg waar ik al erg nieuwsgierig was naar mensen en gedrag. Vanuit de zorg ben ik me steeds meer gaan specialiseren en heb ik gekozen voor mijn eigen praktijk waarin ik de rust en tijd neem voor de mens tegenover mij. Om samen te ontdekken en onderzoeken en af te kunnen stemmen op ieder zijn vraag.

Als je je aanmeldt – telefonisch of via de mail dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen en een afspraak maken voor een eerste gesprek, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken en je een idee krijgt van de manier waarop ik werk en wat ik je kan bieden.