Cliënten vertellen

Willeke vertelt:

“Als je eraan toe bent, komt het op je pad. Zo ook Sundari. In combinatie met privé sessies bij Sundari maakte ik deel uit van een vrouwencirkel die ook door haar en een collega van haar gegeven werden. Een geweldige combinatie. In het samenzijn was er veel herkenning en openheid om stil te staan bij stukken in mezelf waar ik lang niet meer aan gedacht had. Er kwam zoveel naar boven! In de groep kon ik hier echter niet goed genoeg in duiken om het te herkennen wat het nu was.. In de sessies met Sundari zijn we stapsgewijs nagegaan wat er bij mij vast zat, blokkeerde. Hierdoor is er bij mij weer een stroming ontstaan die ik erg lang heb moeten missen. Fantastisch! Ik ben nu ruim een jaar verder, zwanger van dochter van nummer twee en met een goed lopend eigen bedrijf. Zonder de openbaringen die ik bij Sundari heb mogen ervaren was dat er beide zeer waarschijnlijk niet van gekomen.”
 ——-

Gerard vertelt:

“Ik ben met Sundari in contact gekomen tijdens een trainingsweekend Emotioneel Lichaamswerk op Kasteel de Schans, waar zij assisteerde. Ik zat toen in een heel heftige periode van mijn leven en vond bij haar vertrouwen en oprechte aandacht. Zij attendeerde mij toen op vervolg cursussen die mede door haar werden gegeven. Ik ben deze na lang nadenken ook gevolgd en op een gegeven moment ook begonnen met sessies in haar praktijk. Tijdens die sessies wordt er dieper ingegaan op wat er in mijn leven speelt en heeft gespeeld. Stukje bij beetje wordt duidelijk wat er allemaal ten grondslag ligt aan de problemen waar ik in mijn leven tegenaan ben gelopen. Hoe ik een mijn kinderjaren een strategie en schild heb opgebouwd om te kunnen overleven. Middels kleine opstellingen krijg ik zelf steeds meer inzichten, in hoe het een en ander heeft gewerkt. Kom ik steeds dichter bij wat het met mij en mijn lichaam doet. En ik voel daarbij dan ook een grote opluchting en er begint weer meer energie te stromen. Voor mij zijn het waardevolle sessies.”

 ——-

Claudia vertelt:

“Terug naar mezelf, dat is wat ik wil. Mijn zoektocht naar van alles, de drang om dat ene te vinden wat mij gelukkig zou maken, daar was ik altijd druk mee. De zoektocht naar ‘dat ene’ bleek een zoektocht naar mezelf.
Sundari helpt mij om contact te maken met mezelf, meestal door eenvoudige lichaamsgerichte oefeningen. Ze laten mij mezelf ervaren. Mijn verdriet, angst en verlangens worden zichtbaar en dat helpt mij enorm. Ik hoef niet te denken en ook geen moeilijke gesprekken te voeren, mijn lichaam vertelt mijn verhaal.
Sundari weet met haar liefdevolle aandacht een voor mij veilige omgeving te creëren. Hierdoor ontstaat er ruimte en vertrouwen om het onderzoek naar mezelf steeds een laagje dieper aan te durven gaan.
Met de ondersteuning van Sundari werk ik aan het mooiste cadeau wat ik mezelf kan geven en dat voelt heel fijn!”